Nem kell:

 2011.02.10. 09:38

regisztralnom a blogot.

(Oke, elobb reinkarnalnom kell amugy is, elhunyt kisse. Inkabb a facebookon voltam "aktiv".)

Szoval hos  bolcs kormanyunk iranymutatasa alapjan a dicso parlamentunk altal hozott jogszabaly ertelmeben annak kell regisztrálnia, aki olyan oldalt üzemeltet, "amelyet gazdasági szolgáltatásként nyújtanak, amelynek tartalmáért valamely természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság szerkesztői felelősséget visel, és amelynek elsődleges célja szövegből, illetve képekből álló tartalmaknak a nyilvánossághoz való eljuttatása tájékoztatás, szórakoztatás vagy oktatás céljából valamely elektronikus hírközlő hálózaton keresztül"

A blogok is regisztralandok, de csak a fenti kriteriumok ala esok.

Hat en szerkesztek, de szerencsere csak nonprofit informalok, igy ezen a listan nem leszek rajta. Hogy masikon mar fent vagyok, az szinte biztos, elvegre lajkolom a sajtoszabadsagot a facebookon, illuzioim meg nincsenek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr262651035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jog-ász 2011.02.13. 15:56:18

én a topspin c. teniszjátékot lájkolom, akkor melyik listán leszek rajta?:)

Póniló 2011.02.14. 20:38:47

wow, új poszt, aszittem rosszul látok. nem gonoszkodából mondom, de mivel én nem vagyok a fészbukon, csak innen tudok tájékozódni. így a lájkolási veszély engem nem fenyeget, így asszem én akkor kerülök majd vmi jó kis feketelistára, ha visszaküldöm a kérdőívet, amit a Kedves Vezető küld meg mindenkinek két héten belül :-)

Petta 2011.02.15. 09:24:56

@Póniló: Atyavilag, mit talalt ki a kuruc kimdzsongil ezuttal, mi ez a kerdoiv? :)

Póniló 2011.02.15. 20:33:01

@Petta: hehe :-)
nem tudja még pontosan senki, de elvileg a készülő alkotmányról tesznek fel kérdéseket, hogy mit akar a nép. mert ez ócsó, nem úgy, mint egy népszavazás...

B.Erika 2011.02.17. 13:35:19

@Póniló: Ahogy B.Zoli mondaná, ez egy legálisan készülő lista az állampógárokról. Már amennyiben lenne valaki akiről nincs.

jog-ász 2011.02.18. 10:57:00

kurucz kimdzsongil:)))kész...kérlek szépen átalakul az ország alkotmányozó nemzetgyüléssé, minden kocsmában alkotmányjogi kurzusokat tartanak a piások, focimeccsnézés helyett ab határozatokat, történelmi alkotmányt, szentistvánimrelászló intelmeit és werbőczy hármaskönyvét fogjuk megvitatni, ölremegyünk egy korsó sör vagy valami nemzeti pálinka mellett..és te ebből a ködösanglijában kimaradsz beeeeee!:)

Petta 2011.02.18. 11:45:33

Ooooo.... majd hazafele jol bemegyek egy pubba, h meglessem, amint a sokszaz eves demokracijaban hogyan bongeszik a buddyk az ale mellett a Magna Charta Libertatumot, jo? Hatha tanulok vmit....

Póniló 2011.02.18. 16:38:56

@Petta: ugyanmár, az ánglusok fasorba se jönnek hozzánk képest. Még nyomorult írott alkotmányuk sincsen, csak összevadásszák mindeféle jelentéktelen iratokból, mint Magna Charta és tsai.
bezzeg mi, alkotmányozó nemzetgyűlésünk lesz nemsoká, és április végéig csak alkotmányoznak.
mondjuk annyiból jó, hogy legalább másfél hónapig nem jut idejük egyéb csodás törvények alkotására, ez is vmi...
@B.Erika: én úgy értelmeztem, hogy névtelenül lehet azt a csodát kitölteni, de majd meglássuk. az indexen már fenn voltak a kérdések, hát őszintén szólva a nagy részére nem tudnék mást válaszolni, mint: He? de biztos bennem a hiba...

Petta 2011.02.18. 16:59:42

@Póniló: Neeeem, aprilis vegen a Duna jegen megkoronazzuk a kimdzsongilt. Aztan felpattanunk szoren a lora, szippantunk nemi kapadohanyt a tarsolyunkbol (ezust tarsolylemez kotelezo), valamint haladektalanul elvagtatunk lobogo hajjal a fenyes szelek utjan. Vagy ilyesmi..

jog-ász 2011.02.20. 22:51:37

igen a legnagyobb haszna az alk.ó nemz.gy.nek hogy végre utolérem magam és a sok idiota uj szabályt át lehet nézni:)

koronázó nemz.gyül. juliusban lesz a duna jegén, csak hogy a jéggyáriaknak is legyen melója..tudod, állami megrendelés, tuti megrendelés...
majd jöhet ide vili herceg meg kéjt mideltóón demokráciát tanulni kimmitől:)viktor kétharmaddal megváltoztatja a magna kartát is.
süti beállítások módosítása