filmajanlo

 2010.03.11. 14:29

Most nem otthonrol irok, igy nelkuloznom kell az ekezeteket.

kedden es szerdan este moziban voltam, tortenelmileg igy alakult. Kedden a Crazy heart, tegnap pedig az Aliz Csodaorszagban c filmet lattam, hat tessenek elmenni mindkettot megnezni. Jeff Bridges reszelos - erces baritonja eddig jol orzott hollywoodi titok volt, kar, hogy nem jutott elobb eszebe countryt enekelni, jol is megy neki es jol is all neki. Colin Farrell is dalra fakad, de erte csak az fog igazan lelkesedni, akinek bejon Dwight Yoakam enekstilusa..... :)))

https://www.youtube.com/watch?v=z8monRJzzvU&NR=1

sot!

https://www.youtube.com/watch?v=GkMDJuKeix0&NR=1

Az Aliz frenetikus volt.... 3Dben neztem, eloszor eletemben, nagy elmeny volt, de a film onmagaban is pazar. Johnny Depp utan orditott a Bolond Kalapos szerepe, Helena Bonham Carter fogonosza meg plane hibatlan... Nem kedvelem Ann Hathawayt, de annyira ellenszenvesen tudta alakitani a feher kiralynot, hogy ketseg sem ferhetett hozza, hogy testvere a masiknak..

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr971831363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póniló 2010.03.15. 14:08:32

Megnéztük Alice-t a hétvégén, hááát... Persze Helena és Johnny zseniális, mint mindíg, de ezzel kb el is mondtam minden jót a filmről. Bára teljes képhez hozzátartozik, hogy a mozi tele volt gyerekekkel, mert az okos szülők csak adig jutottak, hogy Disney. Az eszem megáll... És hát mit ne mondjak, a gyerekek anniyra nem élvezték a filmet, aminek egyenes következménye lett a nyafogás, a kiabálás stb. Ez pedig sokat levett az élményből...

Póniló 2010.03.16. 22:00:23

Kicsit ülepedett az élmény, kiírtam magamból az ostoba szülőket, és már azt mondom, nem volt rossz volt. Klasz volt a képi világa is (pedig nem 3D-ben néztük, mert abból az Avatár elég volt egy nagggyyyon hosszú időre), az egész olyan Tim Burton-ös, na :-)
süti beállítások módosítása