karibuli + bucsuzkodas

 2009.12.18. 14:58

Hat eljott ez is....

Karacsonyi buli (as Christmas party) a suliban, mindenki ott volt, szerencsere en is, pedig nem is tudtam rola. Volt minden, enekles a diakok reszerol (durva volt, a Last Christmas eredetiben a Whamtol is sulyos buntetes, de a hamisan eneklo diakoktol, akik a szoveget papirrol se tudtak, rosszabb volt, mint Antal Imre szilveszteri kulonkiadasa...), majd kozkivanatra masik nota a tanarak reszerol. Na ez volt az igazan utos.... irasvetiton (!!!! utoljara gimiben lattam.....) a falra vetitett puskabol adtak elo, kanonban (mert a cd-hez kepest vagy gyorsabban, vagy lassabban enekeltek) a Csiz a csupasz kortefan kezdetu karacsonyi dalt (On the first day of Christmas.....). Sirva tapsolt mindenki, aki nem fotozott vagy videozott....

Aztan jott a hiena-party, mindenfele karacsonyi es nem karacsonyi etkek es italok, csokiszokokut, miegymas a nep megorvendeztetesere, 2 perces koszontovel Jamestol, az igazgatotol. Rutinos jatekos... tudta, hogy ez a toleralhato idotartam. :)))

Aztan megindult a tomeg, nekem is hozott Soraya ezt - azt, ettunk - ittunk, megjelentek tovabbi exdiakok, egy csomo emberrel beszeltem, ki mikor hova megy / jon (vissza). Este kocsmazas Akemiekkel. Addig valahol ki kell huznom, mert ezzel a sebesleptu labikammal nem megyek haza, mert mire odaerek, fordulhatok vissza. Na jo, ez nemileg tulzas volt, de egy+1/4 ora haza, ugyanennyi vissza, az 2 +1/2, a buli meg 6kor lesz, tehat negy ora mulva. Majd a konyvtarban ulok, mint a tobbi homeless. :)

Azert tobbektol el kellett koszonnom igy is. Szomoru ez. De Diego, Soraya, Ergun, Sebastien es Elodie itt lesznek jovore is.

Okozott nemi felfordulast, hogy hajnalban a havazas miatt bezart a Gatwick, azota kinyitott, de en se orultem... En is onnan megyek hetfo este.... Akemi vasarnap indul es o nem is jon vissza. Jovore Parizsban talalkozunk, ugyhogy nagyon kell majd sporolnom. Igaz, eloszor melo kell. :) Diego holnap reggel 5kor repul, szerintem le se fekszik ma, vagy a repteren ejszakazik, mert olyan koran nem megy oda semmi, este kell kimenni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr601606867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása