botanika

 2009.11.12. 14:41

Keresetek parancs. Amit idovel teljesiteni is fogok, egyelore nem jutottam hozza nagyobb mennyisegu novenyzet tanulmanyozasahoz, jelenleg a `human infrastrukturamon` dolgozom. :)

Ami viszont az utcan setalva is szembetuno teny: kerteszkedni itt lenyegesen egyszerubb tevekenysegnek tunik. Kivalasztod, mit szeretnel a kertedben latni, elulteted es onnantol csak metszeni kell (evente ketszer) meg gyomlalni (amikor van ra erod) mert csapadek annyi van, amennyi nem szegyell lenni. Ennek pedig minden noveny orul, szemmel lathatoan. Pofatlansag.....

Otthon mit kinlodik szegeny edesanyam a dalmat harangviragjaval. Azt hinnem, hogy az itteni eghajlat tul hideg neki, nem el meg. Hat egy fityfenet, kerem szepen, ordenare modon burjanzik. Ujabb verlazito szemtelenseg.

Egy vigaszom van: az a kifejezes, h angol konyha, jelentem, nem ertelmezheto.

Egesz egyszeruen nem letezik. A mienk ehhez kepest abszolut vilagszinvonal!!

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr261520273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fufó 2009.11.16. 11:47:41

Szia!
Úgy irigykedem, hogy tobzódsz a kultúrában. :-) De leginkább a könyvtárat és a múzeumokat irigylem!
Bocs, hogy nem mailben, de két "hír" rólam. :-)
1. Szerda gyámhivatal! :-) Izgulok
2. Egészen jól megy már a Tőled kapott angol nyelvű New moon olvasása. Lassan de biztosan haladok előre. :-)
Sok puszi, jó tanulást Te kis szorgalmas! :-)
E.

Fufó 2009.11.16. 11:48:36

Valami nem stimmel a felhasználóneveimmel. Úgy tűnik kettő is van. :-))) Basszus! Na mindegy, azért remélem rám ismersz!
Még egyszer puszi!
E.
süti beállítások módosítása