itt, falun....

 2010.08.19. 14:44

Londonrol sokmindent nem tudok meg, annyi azert vilagos, hogy van a City, meg van a Greater London, ami nem is igazan London, kulon polgarmestere is van a kettonek. Greater Londonban nincsenek keruletek (a City meg tul "kicsi" ehhez), hanem az egyes egysegeknek sajat helysegneve van. Pl en Haringeyben lakom, de Wembleyben dolgozom. Ma telefont egyik ugyfel, kelet - europai nacio tagja, akinek kisfonok megkiserelte elmagyarazni, h miert van a cimunkben Wembley es nem London. A blikkfangos magyarazaton Arturral sirva rohogtunk percekig:

".. tessek ugy elkepzelni, h Wembley az egy falu Londonon belul...."

ja, pont ugy is nez ki, meg akkora, meg annyian is laknak benne. Az a gyanum, h nemcsak az ugyfel nem jart meg Londonban, de a kisfonok se latott meg falut...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr822233201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása