malackor

 2009.11.16. 18:56

Koszonet az epito jellegu tudomanyos ismerettejeszto hozzaszolasert, a linket egyelore csak atfutottam, de meglehet, hogy vegigolvasom, ez vegul is napi tema es az IELTS-en mindenfele todomanyos cikkeket kell elemezni meg olvasni.

Mik vannak.. lehet, hogy nemcsak a szuk csalad es barati kor olvas? He, fel a vilaghir fele!

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr571529922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kbog 2009.11.17. 14:41:51

Tegnap óta új olvasód vagyok!:-) Télleg törhetsz a világhírnév felé!!! Ha kedvet kapsz valami jó kis énekversenyre azért feltétlenül szólj olvasódból hallgatóddá válok secperc alatt.:-)
Ja és ha hiányozna a jókis barátokközt napi jelentést tudok írni róla....szerintem azért az angol változat csak jobb lehet!!!

Póniló 2009.11.17. 15:33:42

Az én időmben tiszta jó volt ám a Coronation Street, az egyik szereplő bekattant, es elkezdte irtani az utca többi lakóját. Aztán meghalt, mert a kocsival belehajtott valami csatornába vagy mibe Manchesterben :-)Mert a Coronation Street ott van.
süti beállítások módosítása