boat party

 2009.12.04. 10:53

No, ez is megvolt. Marmint a boat party vagyis hajokirandulassal egybekotott buli. Arrol ugyan eredetileg nem volt szo, hogy a tervezett buli elso egy - masfel orajat eroltetett menetben torteno gyaloglas teszi ki korbe-korbe a Temze folott (nem bantam nagyon, egyreszt nem volt rossz ido, masreszt menet kozben nem faztam, plusz szep helyeken maszkaltunk).

Vegul tehat nem 7kor kezdodott a buli, hanem fel 9-kor. A csuszas es a meneteles oka az iskola es a hajotarsasag kozti kommunikacios problema volt, amin egy cseppet sem csodalkoztam, miutan meglattam a legenyseget. Szines, szelesvasznu orosz matrozok, egyszeruek, mint egy doboz szog. Nagy baj az uton nem volt veluk, lenyegeben nem is beszeltek es egyebet sem csinaltak, mint navigaltak, figyeltek, ha valami kiomlott, azt azonnal feltakaritottak es csukogattak a hatso ajtot, ami a tatra nyilt (ottan lehetett dohanyozni).

A zene meglepoen jo volt, az uri kozonseg pedig kellemesen erezte magat, semmi gubanc nem tortent, megtekinthettuk ellenben Jamest, az igazgatot, amint vegyul es szorakoz. Egy elmeny volt. (Tenyleg. James meglehetosen mackos alkat, magas es gyanitom, mostanaban szokhatott le a cigarettarol, mert rovid ido alatt sokat felszedett.) A tanarak meglepoen nagy hanyada dohanyzik. Lehet, hogy nem mult el az egyetemrol hozott feeling vagy csak mert bent nincs dohanyzasra kijelolt hely, szem elott vannak..? Tom, a kedvenc tanaram is dohanyzik. Egy vilag omlott ossze bennem.

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr181573237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póniló 2009.12.04. 13:10:47

besszus, nem gondoltam, hogy ennyien cigiznek. 7 eve az egesz orszag leszokott eppen, orankent legalabb 5 leszoktato reklam a tv-ben, es tenyleg akivel csak talalkoztam, mind leszokni probalt. Lehet, hogy nem valtak be a leszoktato kezelesek???

Petta 2009.12.04. 14:57:03

@Póniló: Nem hiszem, csak azota felnott egy ujabb generacio. A tanaraim mind huszonevesek... :-))))
süti beállítások módosítása