talalmanyok

 2009.12.04. 10:41

Kerem valamennyi ferfiolvaso elnezeset. Ugyanis a noi szemmel, illetve azon belul is altalam legfontosabbnak tartott talalmany (a tampon) utan im megvan a masodik helyezett: a Hand Hygiene Gel (kezfertotlenito zsele).

Nem kell x darab (nedves) torlokendot a taskaban hordani, urambocsa dobozkaval egyutt, mert anelkul a zacskoban kiszarad es semmire se jo azon tul, hogy a vilagon mindennek olyan szaga lesz a taskamban... Praktikus (jo - jo, ezzel engem konnyu megvenni), kis flakonos, tehat retikulben is diszkreten megbujo csomagolasban aruljak. A trukkrol fogalmam sincs, mindenesetre egy teaskanalnyi zsele elegendo, hogy mindket kezunket fertotlenitsuk vele ott is, ahol nem tudunk kezet mosni vagyis gyakorlatilag barhol. Es NEM RAGAD! Amint a kezre kerul, folyadekka oldodik, majd pillanatok alatt elparolog, mikozben fertotlenit.

Mindenki hasznalja, kulonosen a paranoid angolok a bakteriumoktol es virusoktol valo beteges felelmukkel. Allitom tobbet koltenek kapmanyra, mint zsebkendore... Az meg milyen mar, hogy kampany kereteben hivjak fel az emberek figyelmet a zsebkendo hasznalatara??

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr671573212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása