nyomas alatt

 2009.12.11. 12:50

Udv ismet a fedelzeten mindenkinek!

Jelentem, az idojaras egeszen emberbarati, hideg, de nem nedves es nem szeles. Ezt el tudnam viselni marciusig. Meg nem vagyok tokeletesen meggyogyulva, de alakul a helyzet. (ennyit a kotelezo angolsagrol)

Egyre eroteljesebb a karacsonyi nyomas, nemcsak a zene miatt (itt Mariah Carey az ugyeletes buntetes), hanem az embereken is erzodik. Aki hazamegy, mindent ehhez igazit, aki nem megy haza, azt meg ez frusztralja. Nem segit a minden parkban mukodo karacsonyi vasar-orulet sem. Fura, hogy ahhoz kepest, hogy ennyi van beloluk, a forralt bor minosegen ez nem erezheto, tuledesitett egyenvacak van mindenhol. Igaz, otthon se a Vorosmarty teren lehet a legjobbat inni.... A masik a mince pie, amit leginkabb aszaltgyumolcsos pitenek lehet forditani. Megkostoltam, csak hogy megalapozott velemenyem lehessen a dologrol. Haaat.... a bejglihez kepest ennek se ize, se buze. Tokeletesen jellegtelen edes sutemeny, linzertesztaba rejtett ragados szmotyi az egesz. Bezzeg az en tavalyi makos / dios / gesztenyes bejglim... iden nem sutok semmit. Sztrajk van. Meg ismeretlen alapanyagok, ezekhez nem is nyulok egyelore, csak nagyon ovatosan. A soval se lehet itt rendesen fozni, egesz mas az ize es a tomenysege. En a banyaszott, kristalyos vagy vakuumsohoz vagyok szokva, ezek meg itt meg vannak kattanva a tengeri sojukkal. A liszttol egyenesen felek... na mindegy. Hogy van angolul a felfogos liszt???? Vagy legalabb a retesliszt? (es akkor megcsinalom magamnak a felfogos lisztet). Uj otlet: megnezem a magyar peksegben!!!! De jo, hazafele be is megyek.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr761590211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jog-ász 2009.12.11. 13:23:14

mörája az ügyeletes büntetés?:))várd ki a végét, te már itthon leszel amikor jön a karácsonyi x factor őrület, gondolom az uj győztes lemeze lesz a karácsonyi első ott nálatok:)
ugy döntöttem london belvárosában kéne virtuálisan kertészkednem:)
halaszp.blogspot.com/

Póniló 2009.12.11. 18:31:05

Liszt ügyben nem nagyon tudok segíteni, en azt hasznaltam, amit a Lidl-ben arultak, az nem angol volt, hanem german, nem volt gaz. Nekem a legjobban a jo kis magyar zolduveges sima ecet hianyzott. Van ott vagy 60 fele ecet, amugy nagyon jok, de ubisalihoz egyik sem hasznalhato jol.
De mi a fene az a felfogos liszt??? A retesliszt amugy talan pastry flour angolul, vagy legalabbis ez all hozza a legkozelebb.
süti beállítások módosítása