Es most, holgyeim es uraim....

 2009.11.02. 17:53

Beszamolo az elso napokrol.

Hetvegen ne tessenek metroval kozlekedni Londonban.... a Heathrowrol a hazhoz odaerni kb egy oraval volt hosszabb, mint Ferihegyrol a Heathrowra. Szoval este 7re, itteni ido szerint 6ra ertem metroval a lakashoz legkozelebb eso megalloba. Innen laza negyedoras eroltetett menetben (netto 40 kg cuccal), esoben, sotetben megtalaltam a hazat, ahol nem a haziasszonyom vart, hanem edesanyja, aki kulsore inkabb illett a Gyokerek c sorozatba (tessek idosebbeket megkerdezni), mint Londonba 2009-ben. Azert megoldottuk a kommunikaciot...

Masnap reggel erkezett meg Dawn a haziasszonyom ket fiaval, jo fejek, eddig... :))) Egesz delelott esett, annyi valtozatossaggal, h idonkent nagyon, idonkent  meg kevesbe. Delutan 1kor (idopontok eztan londoni ido szerint ertendoek, nem nagypofajusag, hanem egyszeruseg okan) azert csak nekiindultam a varosnak. En botor.... csak a sajat tanacsomrol feledkeztem meg, h hetvegen NEM metrozunk... ezt sikerult is betartani, se a Metropolitan, se a Bakerloo (ezek esnek kozel, amugy a Northwick Park megallohoz lakom legkozelebb, Woodcock Hill az utca neve), se a Jubilee (busszal elerheto) nem mukodott. Sebaj... korbebuszoztam Nyugat-Londont alaposan....

Estere hullafaradtan ertem haza, Dawn remek vacsorat fozott, de kb barmit megettem volna.

Reggel Alizee (a masik diaklany, aki a hazban lakik, francia es 20 eves... es ugy beszel angolul, ahogy a tobbi francia: soha nem tunne fel, h nem franciaul beszel, hanem angolul...) meg en nekivagtunk az iskolaba vezeto utnak, nemi nehezseg aran, de idoben odatalaltunk. Beiratkozas, teszt kitoltese, iskola korbevandorlasa, nyelvi jatekok kovetkeztek. Nagyon szorakoztato volt :))))

Vannak Japanbol, Szaud-Arabiabol, Braziliabol, Torokorszagbol, Olasz-, Spanyol-, Francia-, Nemet- es Svedorszagbol, Irakbol, Indiabol es Sri Lankarol. A torok fiu jokepu, a spanyol kifejezetten csinos, na de a brazil.... az egyszeruen kaprazatos.... Sajnos egyikuk se az en csoportomba jar.... legalabbis nem az IELTS csoportba. Mert veluk delutan mar volt is oram. Holnap reggel altalanos angol, holnap delutan megint IELTS.

Puszilok mindenkit, tessek olvasni es kommentelni!

Ja,. es Erika, uj Sting cd fog megjelenni, tegnap volt az ember a tvben.... :)))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr721493612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsifolt 2009.11.05. 09:10:52

Szia!
Örülök, hogy épen és egészségesen megérkeztél. Nagyon ügyes vagy!
Remélem továbbra is jól fogod érezni magad, és a sulit is élvezed.
A jó pasik meg nem baj, hogy nem a te csoportodba járnak, legalább nem unjátok meg egymást! :-)
Sok sok puszi!
süti beállítások módosítása