Sorry

 2009.12.09. 11:03

Ezzel a bocsanatkeressel Csabanak tartozom.

Tegnap ugyanis moziban voltunk, ami onmagaban nagyon jo volt, eltekintve attol, hogy idonkent meg akartam fulladni a kohogestol es ez nem emelte az este hangulatat. Szoval bocsi.

A film nagyon tetszett, a cime Seraphine es egy francia festonorol szol (Seraphine Louis volt az eredeti neve, de a lakohelye utan Seraphine de Senlis neven maradt fenn). Apropo, Senlis, aki jart mar arra (en vagy 20 eve, de mar akkor is gyonyoru volt, Senlis, Chantilly, Compiegne es a tobbi kis varos, Verberie-vel az elen, ott laktam), feltetlenul nezze meg a filmet, aki nem, az meg kulonosen. Neha jolesik az ilyen "inkabb a kepek es az arcok, a karakterek beszelnek, nem a szavak" - jellegu filmet nezni es ez a darab csodaszepen volt fenykepezve.

Mas: ugy tunik, "Godot" nem tagadja meg onmagat. Anno arra vartam hiaba, hogy eljojjon a megbeszelt talalkozora, most az altala akkor megigert es altalam haladektalanul igenyelt szivesseggel keslekedik.... Nem szeretem az ilyet. Csak mert apam nincs itthon, es nem tudja a haverjat csesztetni, hogy szolj mar a te haverodnak, hogy csinalja meg, amit igert, meg illene megcsinalni, tobb, mint egy hete ul rajta....

Reggel Amany meselte (a suliban), hogy Arnaud szerint a szombati vizsga nem volt nehez. Ezek szerint megse en voltam a legjobb a suliban, micsoda megkonnyebbules.... :))) Arnaud-t egyebkent kedvelem, belga (nem ezert) es hobbibol veteranautokat szerel az apjaval es a nagybatyjaval, neha ralira is mennek veluk. Ez jopofa. Kedvesek az exiskolatarsak, tegnap Virginie hivott fel, hogy mi van velem, ma reggel Ergun koszont oda, hogy jol vagyok-e, Amany meg sutemenyt hozott. :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr161585480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fufó 2009.12.09. 13:53:08

Régen kommentáltam, de azért olvaslak ám! Örülök, hogy túl vagy a vizsgán, és gyógyulj meg gyorsan!
Mikor jössz haza? Hazajössz egyáltalán? Sok puszi!
E.

Petta 2009.12.09. 14:09:02

@Fufó: Szia!! Jovok, persze, 21-en este erkezem, 27-en visszarepulok. Mikor vagytok bent, mert beszaladnek a ceghez 22-en vagy 23-an? A tobbieket is interjuvold meg leci, akik az unnepelyes bucsuztatason reszt vettek... Pusza

Fufó 2009.12.10. 22:47:54

@Petta: Szia! Örülök,hogy jössz, bár én személy szerint csak 18-áig dolgozom. De azért kitalálok valamit majd, hogy tudjunk talizni, mert már nagyon hiányzol. :-) Ennek ellenére a többieket megkérdezem, mi a pálya. És végre oda akarom adni a híres nevezetes "ajándékot", hogy visszafelé már nálad lehessen a repcsin. (Nem hógömb!:-)) Puszi!
süti beállítások módosítása