Bank.

Szorakoz. Velem, es ez kicsit sem tetszik. Egyelore nincs balhe, de meg lehet.

Eloszor is, apukam nagyon rendesen felajanlja, hogy a szemelyes intezest igenylo dolgaimat helyettem elvegzi a bankban, ehhez - es kifejezetten ehhez - kertem allando megbizasi nyomtatvanyt Banktol. Megkaptam, kitoltottuk, apu leadta, zsir. Most - utolag!!! - kitalaljak, hogy az egyszeri meghatalmazas volt. A losz..t! Mar ettol keket - zoldet - lilat latok. Kedves emailt irtam, mert nem akarom, hogy apuval kocsogoskodjenek, meg aztan ot se kell felteni. :)

Aztan. Meg tavaly, 31-en atvezettem egy osszeget bankon belol egyik szamlarol a masikra, interneten. Ma vennem fel a penzt, automata meg elkuld melegebb eghajlatra. Rongyolok a nethez, nezem, mi a rak van es lam, osszeg NINCS atvezetve, csak a megbizas van beallitva a szamlatortenetbe! Mi van?????

Oke, szilveszter meg minden, de ez bankon belul tortent, konyorgom!!

Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg egy ilyen es balhe lesz. (Totya mondta....)

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr441644913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jog-ász 2010.01.04. 16:26:07

ez a meghatalmazás nagyon gáz, nekem a postán tartott a ptk-ból előadást a részlegvezető, hogy milyen egy meghatalmazás, és problémája volt az is, hogy mi az hogy nincs rajta a vége(!)-mármint hogy meddig szól-probáltam értelmezni én butus a 'végét'. mondtam hogy hát azért nincs 'vége' mert hogy meg nem határozott, magyarul határozatlan időre szól..na olyan meg nincsen kaptam a pofámba..adtam neki egy ptk-t ajándékba:)

az a hobo nagyon jóó lesz-remélem, sajna én sem jutok el odáig:)igy letöltöttem cheryl cole-t:))))majdnem ugyanaz ugye?

Petta 2010.01.05. 12:21:40

jajajajajajjj.... .-.-.-.-.-.-.-
ez bűbájos, .-.-.-.-.-.-
nagyon - nagyon vigyorgok.... hihihihi.-.-
ezt annyira ismerem, okostojás pistike vagy mancika.... jajj....
és teccett neki a ptk? remélem, szép a kötése, ha a polcra teszi, mutasson is.. jajj..... .-.-.-
CC és Hobo? Teremtő atyám, Peti, mit vettél be???
.-.-.-.-.-
(ennyire nem hiányozhat kedvenc megszűnt újságunk)
süti beállítások módosítása