mennyetek moziba

 2010.01.13. 19:33

Tiszteletem a kedves olvasóknak!

Tegnap moziban voltam és egy különleges hangulatú filmet láttam, Döntse el ki - ki, hogy önmagában elég vonzónak érzi-e a szereposztást (Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Sophia Loren, Judi Dench, Marion Cotillard, Fergie, Pénelope Cruz, stb) vagy érdeklik a részletek is, mindkettőért érdemes megnézni.

Figyelem: zenés film, akinek tehát ellenérzései vannak az éneklő színészekkel szemben (nekem nincsenek), mert igen sokat énekelnek benne, kerülje. Időben a 60-as években, helyszín tekintetében Rómában (reeeengeteg nagytotál a Cinecittáról.....) és Anzinoban játszódik. A sztori nem vágja ki a biztosítékot, kissé az All that jazzre hajaz a dolog, csak ezúttal nem a szintetikus drogok előállítói szponzorálták a filmet, hanem a cigarettagyártók.

Ja a címe... Nine.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr921670191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása