csontkorrekció

 2010.01.28. 20:13

Kórház, V. felvonás

Ma reggel fél 10kor ünnepélyesen bevonultam a törésklinika járóbeteg-rendelésére. Majd vártam röpke 2 és fél - 3 óra hosszat... Egy élmény volt. Amikor végre sorrakerültem, dokibácsi behívott, elmagyarázta, hogy újra meg kell röntgenezni a lábacskám, koccanjak el a röntgenszobába. Amint elkészültek a képek, visszabicegtem (nagy sikere van a csizmámnak, nemigen lehet ezzel észrevétlennek maradni) a dokihoz, megnéztük együtt. Elmondta, hogy nézzem meg, kialakult a csontszövet a törés körül (hurrá, ez már két hete is megvolt), de ez még puha és képlékeny (na ezt eddig nem tudtam). Szóval most már ráállhatok. Khm... úgy láttam jónak ezen a ponton, ha nem avatom be abba az apró kis körülménybe, hogy karácsony óta futkosok ezen a törött lábon, és vagy négyszer már úsztam is vele...

Azért azt megkérdeztem, hogy szabad-e úszni vele? Hát ööö... némi megütközést véltem felfedezni doktorbácsi arcán erre a kérdésemre. Pedig szépen megindokoltam neki.... hogy kiegyensúlyozatlanságban szenvedek a csimma okán, amitől fájdalmaim is vannak szanaszerte.... még szépen is néztem hozzá, amire meg ő csúnyán... és megismételte, hogy csak fokozatosan szabad terhelni.

Ennek két egyenes következménye van: 

1. azt NEM mondta, h nem szabad úszni...

2. a fokozatot sem állapította meg... vagyis azt én fogom. :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr731710819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tatjána 2010.01.30. 23:39:12

ráment ugyan három éjszakám - sebaj, az alvásról már rég leszoktam - de végre megérkeztem a jelenbe, úgyhogy tudlak követni most már élőben (megjegyzegyzem a kezdetekhez képest lustulsz, ne tedd, mert tökjó, tetszik, tessék csinálni)egyébként még egyszer köszi, kicsi finom pelusszagú világomban jó kis kizökkenés olvasni a kalandos londoni életet...:)

Petta 2010.02.01. 11:32:18

@Tatjána: Isten hozott a communityben. :))) szedem össze magam, ígérem.... Pénteken megyek vmi tárlatmegnyitóra, szerencsére találtam hozzám hasonló figurákat ebben a városban, ezt is egyikük találta. :))
süti beállítások módosítása