komolyan viccel?

 2010.08.18. 16:41

Olvasom az ujsagokat es nem ertem, Isten bizony.

Lehet olyasvalaki koztarsasagi elnok, akinek a csinos pofikan tul egyetlen ertelmes mondatnyi mondanivalo nem jutott? Nem kell ahhoz jogasznak lenni (sot), hogy ezt az igen megtisztelo es annak nehezebb feladatot el lehessen latni, de konyorgom, koztarsasagi elnok, kazankovacs es nogyogyasz??????  Volt sportdiplomata vagymi, rendben, ertsen a sporthoz - ebbol azt bizonyosan tudja, hogy az eredmenyesseghez felkeszultseg kell  - meg a diplomaciahoz - ide meg a felkeszultseg sem eleg, de eletbevago, h csendben tudjon maradni, ha mar okosat mondani keptelen. Jelenleg csak a hulyeseg omlik. Az utolso, ami a biztositekot kicsapta, az a nyikkanas volt, miszerint a koztarsasagi elnok a vegrehajto hatalom resze.

Celeballamfo. Hurra. Ezek utan legyen valaki elkotelezett vagy legalabb lelkiismeretes allampolgar. Na nem baj, majd jarhat alkotmanyjogbol kulonorara Stumpfhoz...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr242230959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póniló 2010.08.18. 17:20:50

te legalabb csak olvasol rola...

jog-ász 2010.08.19. 13:39:29

bocsánat drága petra, de meg kell védenem a közt.elnököt. ő valoban ugy gondolja és ugy is gyakorolja hatalmát mint a végrehajtó hatalom része,hiszen a kormány alá rendelte magát, ez tök egyértelmü.:)

Petta 2010.08.19. 15:35:41

@jog-ász:hat a krumplileves attol meg krumplileves, ha nem annak hivjuk, a butasag se lenyegul velemennye...

jog-ász 2010.08.27. 09:20:27

@Petta: tévedés, ha itt aszongyák hogy a krumplileves mákostészta, akkor mákostészta és punktum..ha sokat erősködsz beteszik az alkotmányba hogy a krumplileves mákostészta, és a kormánynak van alárendelve, mert A Zemberek ezt akarták. meg amugy is te hogy mersz vitakozni??csessze meg!:)
süti beállítások módosítása