akklimatizalodas

 2009.12.03. 11:33

Hatarozottan akklimatizalodom. Eszrevehetoen tobbet filozofalok az idojarason, mint otthon. Tegnap este pl, amikor egesz napos civilizalt idojarast kovetoen kezdett el annyira szakadni, mintha teljesitmenyberben tenne, raebredtem, hogy ebbe az orszagban a ruhatarnak ket alapkelleke van (ezek kozul nekem csak az egyik, termeszetesen a kevesbe jelentos darab van meg, de ezen javitunk): a napszemuveg (igen, Ez van meg) es a gumicsimma.

Naiv lelek, en, 34 evig eltem abban a hiszemben, hogy ez utobbi kizarolag mezogazdasagi megfontolasbol hasznalatos munkavedelmi alkalmatossag. Pedig nem. Itt barki bamikor jarhat gumicsimmaban (valoszinunek erzem, hogy a par evvel ?? ez elotti divatorulet innen indult), minden alapja es oka megvan ra es senki nem fogja azt megkerdojelezni. Barmelyik pillanatban leszakadhat ugyanis az eg es a varos egy pillanat alatt unnepelyesen dagonyava lenyegul.

Plusz:

Megkerdezem az emberektol, hogy vannak. Es nem erzem a dolgot tolakodasnak. :)

Tejjel iszom a teat. Jo, erre otthon is volt pelda, de nem ilyen rendszeresseggel.  "You take coffee, I take tea, my dear...." :)) Na itt meg nem tartunk, de mint immar teljes jogu tagja a Marylebone konyvtarnak, dvd-ket es cd-ket is kolcsonozhetek, bibibi!!! Rogton ki is vettem a Galaxis utikalauzt..... Csak hogy emlekeztessem magam, hogy NE ESS PANIKBA!!!!! (torolkozo ettol meg nincs nalam, ami nagy hiba, tudom, ellenben ismerem a valaszt (42)...)

Ma delutan alkoholmentes hajokirandulasra megyek. Mar elore felek. Eredetileg nem fogadtam absztinenciat, de a megfazasomat komolyan veszem es gyoccert szedek raja, ami nem kompatibilis az alkohollal. Rem bosszanto, mert egy forralt cider gondolatatol is konnyek szoknek a szemembe, de ma este marad a tea. Es a tobbiek a sulibol ott lesznek, Elodie, Akemi es Michael biztosan meg meg sokan masok...

Internetezni, a tobbiekkel beszelni meg Tomot, az extanaramat szemmel tartani bejarok a suliba. Sajnos o nem tanusit ugyanekkora figyelmet irantam, de ettol meg nincs vege a vilagnak. :))

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr651570832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása