A dalias 60-as, 70-es evekben, meg utana is egy ideig letezett egy vallalat. A neve MAVAUT volt. Volt szerencsem egyutt dolgozni tobb olyan emberrel is, aki abban a kozegben szocializalodott. Volt koztuk lelkes es elkotelezett, akinek az elete volt a Vallalat es annak dolgozoi (es meg most is az), meg olyan is, aki bravurosan nem csinalt semmit evtizedeken at es koszonte, kellemesen megvolt belole (es most is igy tesz).

Az en szuleim is allami mammutnal dolgoztak. Jol emlekszem a majalisokra, junialisokra. Megsem tamadt nosztalgiam, amikor azt olvastam a hirekben, hogy lehet ujra egy cegbe vonnak ossze a MAV (Start) ot es a Volanok egy reszet. Valahogy nem tudok hinni benne, h ez jo otlet...

"Mostan emlékezem az elmúlt időkről,
Az elmúlt időkben jó Toldi Miklósról,
Ő nagy erejéről, jó vitézségéről;
Csuda, hogy mindeddig nem emlékeztünk erről."

A bejegyzés trackback címe:

https://londoneye.blog.hu/api/trackback/id/tr212336399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póniló 2010.12.19. 18:20:51

na csokolom! idorol idpre felkukkantok, hgy van-e új poszt... mi van magaval, hazater meg iden??
süti beállítások módosítása